Fjellskår

Overnattingshytte oppført i 2019-2021.

Sesong
Kan leies hele året, men på vinterstid og kalde perioder kan det oppstå litt kondens grunnet fjellet inne i hytta.

Antall sengeplasser: 6

Pris: Kr 800,- pr døgn.

Hytta disponeres fra kl. 14.00 ankomstdag til kl. 12.00 avreisedag.

Av hensyn til allergikere er det forbud mot å ha kjæledyr med inn på hytta.

Beliggenhet og adkomst
Laundal ligger helt nordvest i Farsund ved Oppoftevannet, i nærheten av Oppoftekrysset på E39. Parkering på Lande (på toppen av bakkene for Opofte). Derfra går det en 2,2 km privat grusvei inn til Laundal. Veien er låst med bom, og det skal IKKE brukes bil inn til friluftsområdet. En transporttralle er tilgjengelig for hytta. Trallen er låst, og har samme kode som til hytta. NB Vinterstid kan låsen være vanskelig og åpne grunnet frost!

For nærmere informasjon og booking

 

Hytta har en sovealkove med to senger, en hems med to senger og to senger på hver side av kjøkkenet – i alt seks sengeplasser. Det er puter til hver seng, men ikke dyner.

Kjøkkenet inneholder vedkomfyr med steikeovn, samt koketopp med to gassbluss. Solcelleanlegg til belysning.

Om Laundal

Laundal er det største sammenhengende offentlige naturområdet i Farsund kommune. Her er det bygd en stor bålhytte, stor bålplass og toalett som er åpne for alle. Klatreveggen ved gården Spelevollen, 400 meter mot nord har flere klatreruter med topptaufeste.

Laundal betyr den bortgjemte, «løynde» dalen. Navnet passer der den ligger skjult nede i en dal. Området ble kjøpt opp av Farsund kommune i 1967 og 1971.

Les mer om Laundal her

Sidekart